آیا در دکوراسیون خود از سقف کاذب استفاده کنیم؟

زمانی که قصد دارید تا دکوراسیون داخل خانه یا حتی محیط کار خود را تغییر دهید، یکی از شرایط لازم برای ایجاد فضا‌های اداری شیک و زیبا، استفاده از یک سقف کاذب است تا بتوانید کابل‌ها، سیم‌ها، مجرا‌ها و شکاف‌های سقف بتنی اصلی را با آن پنهان کنید. استفاده سقف‌های مسطح و ساده برای تغییر دکوراسیون داخلی کاهش یافته است. زیرا امروزه مردم به محصولاتی نگاه می‌کنند که سقف تخت معمولی را جذاب درست کنند و همچنین بتوانند از هزینه اضافی جلوگیری کنند. بنابراین امروزه استفاده از سقف‌های کاذب در خانه یا محیط کار افزایش پیدا کرده است.
پانل‌های کاذب در اصل نوعی سقفی هستند که به گونه‌ای طراحی می‌شود تا در زیر سقف اصلی قرار بگیرد. طرح سقف کاذب معمولاً توسط قاب‌های چوبی یا فلزی آویزان می‌شود؛ ساخت سقف کاذب و کناف را می‌توان در هر خانه‌ای صرف نظر از متراژ انجام داد. این نوع سقف معمولاً در حداقل فاصله ۸ اینچ از سقف اصلی نصب می‌شود. این سقف‌ها دارای طره و مدل‌های متخلف بوده و برای هر سلیقه‌ای پیدا می‌شود.

 

سبک مدرن

تلفیقی از طراحی و تکنولوژی

دلخواه و سلیقه ای

مخصوص خوش سلیقه ها

سقف کلاسیک

همیشگی و دوست داشتنی

سقف کاذب چیست؟

سقف‌ها بخش مهمی از یک ساختمان به حساب می‌آیند. اکثر سقف‌ها کاربرد خاصی ندارند ولی می‌توانند در زیبا شدن یک خانه تأثیر مستقیمی بگذارند. پانل‌های کاذب دارای مزیت و معایبی نیز هستند که در این پرهام دکور سعی داریم آن‌ها را با یکدیگر بررسی کنیم. معمولاً کسی فکر نمی‌کند اگر از پانل‌های کاذب استفاده کنند، می‌توانند زیبایی بیشتری را به فضای خانه خود بیاورند.
این دسته از سقف‌ها، به عنوان سقف ثانویه شناخته می‌شوند. آن‌ها را همراه با یک پایه به سقف اصلی نصب می‌کنند. نصب آن‌ها بسیار ساده است و یک متخصص در کوتاه‌ترین زمان آن را انجام می‌دهد. همچنین در هزینه‌های شما برای ایجاد تغییر و تحول، صرفه‌جویی می‌شود. با این حال جنس آن‌ها از پانل‌های آلومینیومی، چوب، مواد گچی، تخت خرده چوب و ورق‌های آزبست است. این نوع طراحی سقف POP برای سالن به دلیل خاصیت عایق بودن و شرایط آب و هوایی متفاوت شناخته شده است.

ویژگی سقف کاذب

 کناف‌ها به سیستم‌های نگهدارنده متصل یا معلق هستند. معمولاً از تخته‌های گچی، چوب، کاشی‌های سقفی که مستقیماً به اعضای قاب یا سطح متصل می‌شوند، نصب می‌کنند. همان طور که گفته شد؛ نصب آن‌ها بسیار ساده است. سقف‌های آویزان با استفاده از سیستم‌های مختلف پشتیبانی معلق می‌شوند. آن‌ها برای انواع شرایط آب و هوایی مناسب هستند. در برابر بارندگی و برف یا نور مستقیم خورشید مقاومت خوبی دارند. همچنین در برابر خورده شدن توسط حشرات، مقاوم هستند. در نتیجه استفاده از سقف‌های کاذب برای خانه یا اداره‌ها پیشنهاد می‌شود.

سقف کاذب مدرن مخصوص دفتر کار یا منزل
سقف کاذب مخصوص رستوران
سقف کاذب مخصوص بوتیک و فروشگاه

یک مجموعه سقف کاذب شامل موارد زیر است:

میله‌های اصلی فلزی؛ پایه شبکه را تشکیل می‌دهند

سه راهی‌ها؛ میله‌های اصلی را وصل می‌کند

زاویه دیوار به دیوار را متصل می‌کند

سیم‌های آویز

مقاطع محیطی

کاشی‌های سقف

وسایل نور

 

 

سقف کاذب و کاربرد های بینظیر آن
سقف کاذب خاص و خلاقانه

مزایای استفاده از پانل ها
• زیبایی یک اتاق را با رنگ، فرم‌ها، طرح‌ها، الگوه و غیره بهبود می‌بخشد.

عایق حرارتی را فراهم می‌کند

عایق صدا را ارائه می‌دهد و به عملکرد صوتی کمک می‌کند

با استفاده از اشکال، منحنی‌ها، الگو‌ها و غیره می‌توان طرح‌های منحصر به فرد برای سقف ایجاد کرد.

کاشی‌های سقفی ساخته شده از پانل‌های دارای درجه آتش سوزی در اقدامات حفاظتی در برابر آتش نقش دارند.

بازتاب نور؛ سقف‌های سفید نور بیشتری را منعکس می‌کنند و هزینه‌های برق را کاهش می‌دهند.

سقف کاذب کلاسیک و سنتی

بین قسمت زیرین سقف اصلی و بالای سقف کاذب فضای خالی ایجاد می‌شود. این به شما امکان می‌دهد به راحتی خدمات HVAC، اطفاء حریق، لوله کشی، برق و غیره را نصب و پنهان کنید.

سقف‌های نصب سطحی عیوب سقف‌ها/پوشش بخش‌های آسیب‌دیده/سقف‌های پاپ کورن را پنهان می‌کنند.

کاهش پژواک در سالن‌های سینما، سالن‌های کنسرت، سالن‌ها و غیره.
معایب استفاده از پانل های سقف
اولین عیبی که پانل‌های سقف دارند، این است که ارتفاع سقف را کاهش می‌دهد. اگر ارتفاع سقف خانه کم است، بهتر است سقف کاذب نصب نکنید. معایب پانل‌های کاذب این است که آفات می‌توانند به فضا‌های در بین آن‌ها برود و رشد کنند. همین امر می‌تواند مشکلات بزرگی را ایجاد کند. اگر خانه یا محل کارتان در چنین شرایطی است، استفاده از پانل پیشنهاد نمی‌شود. نورپردازی‌های سنگین یا آویز‌ها یا هر تزیینات دیگری فشار می‌آورد. در نتیجه به استحکام و دوام سقف توجه کنید. سقف‌های کاذب نیاز به نگهداری دارد. اگر مشغله زیادی دارید و نمی‌توانید به سقف توجه کنید، آن‌ها را انتخاب نکنید.

خانه خود را تغییر دهید

با کمترین هزینه

شیک و بادوام

طبق سلیقه خودتان

متناسب با هر مکانی

قیمت کمتر نسبت به نمونه های مشابه

مواد مورد استفاده در سقف کاذب
۱. گچ یکی از قدیمی‌ترین متریال‌هایی است که برای تکمیل سقف به کار می‌رود. بادوام، سفت و سخت، مقاوم در برابر آتش و رطوبت از ویژگی‌های استفاده از گچ است. اشکال و الگو‌های تزئینی را می‌توان ایجاد کرد. نصب آسان نسبت به سایر متریال دارد و مقرون به صرفه است. همچنین بادوام، سبک، انعطاف‌پذیر، همه کاره بوده و می‌توان از سایر متریال مانند وینیل، کاغذ و غیره استفاده کرد.
۲. گچ پاریس (POP) یکی دیگر از متریالی است که هنگام ساخت پانل‌های کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد. نحوه ساخت آن، بدین گونه است؛ گچ هنگام گرم شدن آب از خود خارج می‌کند، سپس POP تولید می‌کند از آنجایی که POP با افزودن آب فوراً سفت می‌شود، روی تخته فیبر یا پایه چوبی اعمال می‌شود طرح‌ها و الگو‌های زینتی را می‌توان با استفاده از POP ایجاد کرد.
۳. رنگ کنید؛ سطوح سقف اغلب نقاشی می‌کنند. معمولاً بعضی از افراد علاقه دارند اا داستان‌ها و اشکال هنری مختلف را روی سقف خود بکشند. رنگ‌آمیزی یک راه حل اقتصادی برای ساختمان‌های قدیمی و برای سقف‌هایی است که ارتفاع کمتری دارند.
۴. چوب به کار ببرید؛ سقف‌های چوبی ظاهری زیبا و گرم دارند، رنگ‌های طبیعی و به عنوان عایق صوتی نیز بکار ‌می‌روند. آن‌ها در رنگ‌ها، سبک‌ها، شکل‌ها، اندازه‌های مختلف موجود هستند. همچنین سقف کاذب را با موادی مانند چوب جامد، ‌ام دی اف، تخته خرده چوب و غیره می‌سازند که می‌تواند زیبایی فضا را چندین برابر کنند.

۵. کاشی و سرامیک؛ آن‌ها برای تزئین و مقاومت در برابر رطوبت در مکان‌های مرطوب مانند آشپزخانه‌ها و مناطق دوش استفاده می‌شوند. قالب‌های سرامیکی برای هماهنگی با کاشی‌ها انتخاب هوشمندانه‌ای هستند. شما می‌توانید از سقف کاذب از جنس کاشی یا سرامیک استفاده نمایید.

سقف کششی (کشسان)

سقف کششی یکی از مدرن ترین مدل های سقف کاذب می باشد که از جنس پارچه PVC تولید شده است. سقف کششی قابلیت کشسانی دارند به این معنی می باشد که میتوان با دادن حرارت به پارچه آن را به اندازه مورد نظر کش آورد و در آخر بر روی پروفیل های مناسب نصب کرد.از این پارچه ها ( کشسان ) می توان برای پوشش دیوار ها هم استفاده کرد.

 

انواع پارچه های سقف کشسان :

  • مات
  • ساتن
  • لاکر
  • ترنسپرت
  • برلیانت
  • کلودز

 

مزایای پارچه سقف کشسان:

  • این پارچه های قابلیت شستشو دارند
  • چاپ تصاویر مورد نظر روی سقف
  • امکان جابجایی را دارا می باشد
  • در برابر رطوبت مقاوم می باشد
  • در برابر سنگینی مقاوم بالایی دارند

نحوه نصب سقف کششی :

برای نصب و ایجاد یک سقف کشسانی اول باید یک پروفیل آلومینیویی با فاصله استاندار از سقف نصب میشود، فقط باری جفت کردن سقف کششی باید گیره ها فلزی رو به حد فاصل چهار طرف سقف پیج کرد تا وزن سقف کششی رو مهار کرد، برای اینکه بتونید پارچه کششی  روی سقف نصب کرد به وسیله هیترهای مخصوص گرما داده میشود که پارچه نسبت به سقف باز شود و قابل نصب شود.

تفاوت سقف های کشسان با کناف :

یکی از تفاوت های بزرگ سقف های کشسان با کناف در انعطاف پذیر و دفرمه نشدن اون هستش. حالا این مورد چه مفهومی داره؟ یعنی وقتی شما در یک ساختمان در حال ساخت از سقف های کناف استفاده میکنید ممکن هست بعداز اتمام ساختمان سقف کناف شما دچار دفرمه شدن شود و شما باید کناف را تعمیر کنید، ولی این اتفاق در سقف های کشسانی اتفاق نمی افتد چون پایه های سقف به صورت انعطاف پذیر پیج شدند و همچینین پارچه استفاده شده هم با نشست ساختمان هیچ اسیبی نمی بیند.

برای مشاهده نمونه کار های شرکت پرهام دکور صفحه ی اینستاگرام پرهام دکور دنبال کنید